1in3: кожената пола

Една от основните задачи на капсулния гардероб е да съдържа достатъчно на брой бейсик парчета, които можете да използвате в различни комбинации, така че да са подходящи за най-разнообразни ситуации в живота. Това не е чак толкова сложно, стига да подходите с разбиране към избора на точно тези дрехи. Обърнете внимание не само на качеството на кройките и материите, а и на това как се чувствате в тях. В първия от серията постове, които смятам да направя по тази тема, в главната роля ви представям кожената си пола. Колкото и странно да ви звучи, тя е всъщност многофункционална дреха.

Просто още един ден в офиса

В тази категория поставям всичко, което мога да нося във всеки един обикновен ден в офиса. В този случай, комбинирам полата с фин пуловер в същия цвят, слагам черен блейзър, а за акцент избирам обувки на нисък ток в ярък цвят. Понеже те сами по себе си са доста обсебващи, не използвам никакви бижута за финал на такава визия, освен часовник.

Разходка в парка

Сега след като времето е по-топло, повечето ми работни дни завършват в парка. Обикноно разполагам с между 5 и 10 минути да хвърля пазарските торби вкъщи, да сменя обувките, да взема детето и прилежащото му колело преди да се отправим към парка. Ако през деня съм носила същата тази пола, нямам време за губене в построяване на нов аутфит, затова просто сменям токчетата с бели маратонки, обличам суичър върху блузата, която съм носила през деня и продължавам напред. Звучи странно, но според мен работи.

Работна среща

Аз съм акаунт в рекламна агенция, а това минава за сериозна работа, така че когато се срещам с клиенти, е препоръчително външният ми вид да отговаря на очакванията им. В зависимост от връзката, която сме изградили до момента, се придържам към по-строги или по-лежерни аутфити. Но да речем, че в този случай, се срещам с клиент, който искам да ме вземе насериозно. Или пък срещата е стратегическа. Да, дори в корпоративна среда, смятам, че кожената ми пола отново може да работи за мен. Верен парньор е бялата копринена риза и задължително ниски, непретенциозни обувки. Тъй като съм сравнително висока, избягвам да се поставям в ситуации, в които ще съм една глава над всички останали в стаята, благодарение на допълнителните сантиметри, които идват от обувките. Отново блейзерът е в играта, слагам и семпло бижу. В такива ситуации предпочитам полата пред един обикновен панталон, защото тя придава едно малко по-рокенрол звучене, което в нашия бизнес е необходимо.

 

Вечно ваша,

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

снимките са на моята приятелка Яна Х., постпродукция от мен
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *